• Plantasorb

  9.9065.00
  PLANTASORB® je izdelek, razvit za premagovanje težav s sušo in nezadostno oskrbo z vodo. Rastlinam pomaga preživeti sušno obdobje in izboljša njihovo rast v slabih razmerah. Ko je v tleh dovolj vode, jo PLANTASORB® absorbira in jo nato lahko sprosti v okolico korenin, ko se zemlja posuši. Posebej primeren je za mešanje s substratom ob sajenju balkonskega cvetja. IZDELEK VSEBUJE: Fino šoto, sapropel, žagovino, bentonit, zeolit, biološko razgradljive granule absorbcijkega gela. PAKIRANJE 750 g, 3 kg in 10 kg
 • Rhodovit

  9.90138.00
  RHODOVIT® je naravni izdelek, razvit posebej za mikorizno vzgojo kisloljubnih rastlin, zlasti rododendronov, azalej, vresa, borovnic, brusnic itd. Zasnovan je na osnovi mikoriznih gliv, ki tvorijo simbiozo z rastlinskimi koreninami in povečajo njihov koreninski sistem ter izboljšajo dovajanje vode in hranil.   IZDELEK VSEBUJE: 3 vrste mikoriznih gliv v tekočem mediju, šotni substrat s sestavinami, ki podpirajo mikorizne glive (humati, zemeljski minerali, izvlečki morskih organizmov), naravno razgradljiv absorbcijski gel za vodo. PAKIRANJE 100 g, 300 g in 3 kg
 • Turfcomp

  7.90132.00

  Izdelek, razvit za kompleksno obdelavo vseh vrst zelenic. Obdelava s to edinstveno kombinacijo treh aktivnih sestavin predstavlja cenovno ugodno dolgoročno naložbo v vašo zelenico. Mikorizne glive izboljšajo koreninski sistem, zmanjšajo stres zaradi suše, zmanjšujejo možnost bolezni in izboljšajo dovajanje hranil.

  IZDELEK VSEBUJE:

  Nosilce iz naravne gline, 6 vrst mikoriznih gliv, naravne sestavine, ki podpirajo mikorizne glive (humati, zemeljski minerali, izvlečki morskih organizmov), biorazgradliv absorbcijski gel (1% mase), sapropel.

  PAKIRANJE

  750 g, 3 kg, 10 kg in 20 kg
 • Conavit

  6.3069.00

  CONAVIT® je popolnoma naravno gnojilo s počasnim sproščanjem, kar pomeni, da rastline nenehno in postopoma oskrbuje s hranili. Za razliko od običajnih kemičnih gnojil v prsti ne pušča strupenih ostankov in ne onesnažuje podtalnice. CONAVIT® je idealna okolju in žepu prijazna izbira za prehrano rastlin, je 100% ekološki in ne prinaša neravnovesij v naravne ekosisteme, kot to počne veliko kemičnih gnojil. Enkratno dodajanje podpira rastline v celotni sezoni (od marca do oktobra).

    IZDELEK VSEBUJE: Keratin, naravni humati, patentakali, minerali: zeolit in apatit. N 5%, P 6%, K 4%, Mg 2%, S 2%, Ca 4%, mikroelementi (Mn, Zn, B, Cu) PAKIRANJE 750 g, 3 kg in 10 kg
 • Symbivit

  8.90250.00

  Izdelek, ki temelji na izjemnih sposobnostih mikoriznih gliv. Je granuliran, enostaven za uporabo in podpira vaše rastline vse življenje. Mikorizne glive se povežejo z rastlinskimi koreninami, izboljšajo dostopnost vode in hranil ter poskrbijo, da so vaše rastline zdrave, odporne in lepe. Poveča koreninski sistem za več kot 400%.

  IZDELEK VSEBUJE:

  Nosilce iz naravne gline, 6 vrst mikoriznih gliv, naravne sestavine, ki podpirajo mikorizne glive (humati, zemeljski minerali, izvlečki morskih organizmov), biorazgradliv absorbcijski gel.

  PAKIRANJE

  750 g, 3 kg, 10 kg in 20 kg
 • SYMBIVIT® CVET omogoča povsem naraven način gojenja balkonskega cvetja. Balkonske rastline potrebujejo posebno nego, saj so hitro izpostavljene suši in pomanjkanju gnojil. S pomočjo mikoriznega pripravka SYMBIVIT CVET boste na naraven način dosegli neverjetne rezultate. Symbivit Muška poveča koreninski sistem vaših rastlin in jih okrepi. Zasnovan je za ustvarjanje mikorizne simbioze med rastlinskimi koreninami in koristnimi talnimi glivami iz rodu Glomus. Ustvarjena mikoriza omogoča boljši vnos vode in hranil (zlasti fosforja in kalija) ter njihovo učinkovitejšo oskrbo z rastlinami. Vaše balkonsko cvetje bo zasijalo v polnem sijaju.

  PAKIRANJE

  750 g, 3 kg, 10 kg, 20 kg in 750 kg
 • Ectovit

  8.9099.00
  Izdelek, ki temelji na izjemnih sposobnostih nekaterih posebnih sevov mikoriznih gliv, ki tvorijo simbiozo z zimzelenimi in širokolistnimi drevesi. ECTOVIT® je tekoč izdelek, ki je enostaven za pripravo in uporabo ter vašim rastlinam zagotavlja vseživljenjskega partnerja za vrhunsko rast, vitalnost in odpornost. Mikorizne glive, ki jih vsebuje izdelek, se povežejo s koreninami vašega drevesa in mu vse življenje prinašajo vodo in hranila. IZDELEK VSEBUJE: 4 vrste mikoriznih gliv v tekočem mediju, 2 vrsti mikoriznih gliv na šotnem nosilcu, snovi, ki podpirajo mikorizo (humati, zemeljski minerali, izvlečki morskih organizmov), naravno razgradljiv absorbcijski gel za vodo. PAKIRANJE 100 g, 300 g in 3 kg
 • Symbivit Plodovke

  8.9053.00

  Preizkusite edinstven način gojenja zelenjave s SYMBIVIT Plodovke®. Ustvarjena mikoriza omogoča boljši in dolgoročnejši vnos vode in hranil (predvsem fosforja in kalija) ter njihovo učinkovitejšo oskrbo rastlin, zlasti v času zorenja plodov. Vzpostavljena simzioza med talnimi glivami ter koreninami poveča koreninski sistem rastlin za več kot 400%.

  IZDELEK VSEBUJE:

  Nosilce iz naravne gline, 6 vrst mikoriznih gliv, naravne sestavine, ki podpirajo mikorizne glive (humati, zemeljski minerali, izvlečki morskih organizmov), biorazgradliv absorbcijski gel.

  PAKIRANJE

  150g, 750g, 3kg
 • ALGAVIT® je naravni v vodi topen stimulator za boljšo rast rastlin. Uporaba Algavit-a je priporočena čez celotno rastno sezono. Pozitiven učinek na rast rastlin temelji predvsem na naravni vsebnosti hranil, aminokislin in drugih organskih snovi, kot so alginska kislina, manitol, rastlinski hormoni ipd., ki jih najdemo v morskih algah. Izdelek je sestavljen iz 100 % topnega izvlečka morske alge Ascophyllum nodosum, ki prihaja iz bistrih voda severnega Atlantika.   Uporaba je preprosta - 10 g izdelka zmešamo v 10 L vode ter rastline zalijemo ali mešanico poškropimo po listih vsakih 7-14 dni.