Symbivit Pelargonije

18.50

SYMBIVIT MUŠKAT® omogoča povsem naraven način gojenja balkonskega cvetja. Balkonske rastline potrebujejo posebno nego, saj so hitro izpostavljene suši in pomanjkanju gnojil. S pomočjo mikoriznega pripravka SYMBIVIT MUŠKAT boste na naraven način dosegli neverjetne rezultate. Symbivit Muška poveča koreninski sistem vaših rastlin in jih okrepi. Zasnovan je za ustvarjanje mikorizne simbioze med rastlinskimi koreninami in koristnimi talnimi glivami iz rodu Glomus. Ustvarjena mikoriza omogoča boljši vnos vode in hranil (zlasti fosforja in kalija) ter njihovo učinkovitejšo oskrbo z rastlinami. Vaše balkonsko cvetje bo zasijalo v polnem sijaju.

PAKIRANJE

750 g, 3 kg, 10 kg, 20 kg in 750 kg

Kategorija:

Opis

SYMBIVIT® je produkt razvit posebej za okolju prijazno in ekonomično vzgojo rastlin. Vsebuje mikorizne glive, ki se povežejo s koreninami vaših rastlin in tvorijo mrežo vlaken ter s tem povečajo koreninski sistem rastline. To rastlinam pomaga pri črpanju vode in hranilnih snovi iz zemlje. Rastline zato rastejo hitreje ter so bolj odporne na sušo in nekatere povzročitelje bolezni.

 • Boljša prehrana in rast
 • Varuje pred erozijo
 • Boljša odpornost pred stresom (suša, presajanje,paraziti)
 • Veliko manjša potreba po zalivanju in gnojenju
 • Zveča število cvetov in plodov ter poveča pridelek

PODPIRA RASTLINE SKOZI CELOTEN ŽIVLJENJSKI CIKEL
Symbivit je primeren za:

 • Rože in večino lončnic (vrtnice, ciklame, petunije…)
 • Zelenjavnice (paradižnik, kumare, čebula, por, česen…)
 • Sadno drevje (jablana, češnja…) ter jagodičje (jagode, maline)
 • Plazeče rastline
 • Večino okrasnih iglavcev (tisa, brin, ciprese)
 • Nekatere vrste okrasnih grmov in dreves (javor, jesen, jerebike

Ni primeren za:
Orhideje, družino Križnic (brokoli, zelje, cvetača, brstični ohrovt, redkev, vodna kreša, hren…), špinačo, repo in nekatere druge rastline. Za iglavce (bor, smreka, jelka…) in nekatere listavce (hrast, bukev, breza…) uporabite izdelek ECTOVIT.

IZDELEK VSEBUJE:

Nosilce iz naravne gline, 6 vrst mikoriznih gliv, naravne sestavine, ki podpirajo mikorizne glive (humati, zemeljski minerali, izvlečki morskih organizmov), biorazgradliv absorbcijski gel.

Za vresovke (vresovke, azaleje, borovnice, Rododendroni…) uporabite izdelek RHODOVIT.

IZDELEK VSEBUJE:
Nosilce iz naravne gline, 6 vrst mikoriznih gliv, naravne sestavine, ki podpirajo mikorizne glive (humati, zemeljski minerali, izvlečki morskih organizmov), biorazgradliv absorbcijski gel.

PAKIRANJE
750 g

UPORABA MIKORIZNIH GLIV SYMBIVIT
Mikorizne glive lahko uporabljamo na dva načina. S suho ali mokro aplikacijo. Več podrobnosti si poglejte v priponki spodaj.

Dodatne informacije

Teža 0.750 kg

Aplikacija

Mokra aplikacija

Suha aplikacija

Mešanje s substratom ob sejanju ali presajanju

Aplikacija ob direktnem sejanju

Dodajanje že posajenim rastlinam