O NAS

Pridelovalcem prinašamo pomoč pri gojenju rastlin v obliki uporabe mikoriznih gliv Symbiom. Ponujamo široko paleto inovativnih izdelkov za vse vrste rastlin, ki so rezultat dolgoletnih raziskav in izkušenj.

Osnova naših izdelkov je vzajemen odnos med talnimi glivami in rastlino, imenovan MIKORIZA. Preizkusite izdelke iz mikorize in dajte rastlinam moč, zdravje ter povečajte pridelek na naraven način. Smo ekskluzivni dobavitelj mikorize Symbiom z izdelki za praktično vse rastlinske vrste.

Zakaj zaupati izdelkom Symbiom?

Veliko pozornosti namenjamo podpori strankam, jim pomagamo pri njihovih težavah in jim nudimo strokovno pomoč.

Izdelki Symbiom so izdelani na podlagi globokega znanja o mikologiji in so bili uspešno preizkušeni v številnih poskusih na Češkem in v tujini.

Kot edini na svetu smo sposobni izdelovati kakovostne mikorizne pripravke za kisloljubne rastline (rododendroni, azaleje, borovnice itd.).

Symbiom ima distribucijsko mrežo v državah po vsem svetu, razviti produkti pa so plod dolgoletnega sodelovanja z raziskovalnimi institucijami s področja agronomije.

Firma Symbiom s.r.o. svojim strankam zagotavlja celovito svetovalno storitev. Odprti smo za vaša vprašanja in pozdravljamo vaše komentarje ali vpoglede.

dr. Martin Kavšček, univ. dipl. biolog

Biolog po poklicu ter ljubitelj narave po srcu.

Martin se je z raziskavami mikorize začel ukvarjati že tekom študija biologije. Med drugim je sodeloval pri raziskavah razširjenosti mikorize v naravnem okolju na Oddelku za Biologijo Univerze v Yorku (UK) ter pri vzpostavitvi zbirke mikoriznih gliv na Fakulteti za agronomijo Univerze v Ljubljani. Sodeloval in pomagal je tudi pri raziskavah v  magistrskih nalogah, kjer so preverjali efekt naših mikoriznih gliv na različne zelenjavne vrste.